Forum Serwisu ReklamaStron.pl
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Poszukujemy moderatorów do opieki nad forum serwisu ReklamaStron.pl
- zainteresowanych prosimy o kontakt na adres: moderator [małpa] reklamastron.pl

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy podoba Wam się nowe logo strony?
Autor Wiadomość
OzdobaForum 
Ozdoba Forum


Pomogła: 66 razy
Dołączyła: 18 Lip 2005
Posty: 854
Skąd: Forum
Wysłany: 2005-08-06, 22:02   Czy podoba Wam się nowe logo strony?

Witajcie!
Strona ReklamaStron.pl ciągle się zmienia - od dziś jest na niej nowe logo. Czy podoba się Wam? Czy też zmusimy administratora do "wyprodukowania" czegoś przyjaźniejszego dla oka???
P.s.
Za szczerość nie będzie banów ;)
_________________
OF
Nie wiesz Jak to zrobić?! Zawsze Pomoc i porady za darmo dla wszystkich Użytkowników forum!
Szukasz? - Znajdziesz! Zapraszamy do zadawania pytań!
 
 
Marek 
Administrator


Zaproszone osoby: 14
Pomógł: 53 razy
Dołączył: 08 Lip 2005
Posty: 724
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-06, 22:27   

Moja Ulubiona Ozdobo - jeśli już ktoś będzie miał coś wyprodukować to będziesz to Ty za karę za rozpoczęcie tej dyskusji :P

pss.
chyba nie będzie banów :P
_________________
Gość: jeśli masz jakieś pytania zadaj je! Możesz to zrobić np. w dziale "Jak to zrobić?" lub "Pierwsze kroki na forum"
Najnowszy artykuł Domeny internetowe - elementy nazwy
 
   
 
Roland 

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 82
Skąd: Piekarski Blay
Wysłany: 2005-08-06, 22:55   

skoro strona jest w fazie tworzenia to logo moze być, ale wkurza mnie to, że czasem zamiast loga jest reklama gogle, która mnie razi, mam nadzieje, ze w koncowym wyglądzie strony zostanie to jakos inaczej rozwiązane
 
 
Marek 
Administrator


Zaproszone osoby: 14
Pomógł: 53 razy
Dołączył: 08 Lip 2005
Posty: 724
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-06, 23:07   

muflonmuflon napisał/a:
czasem zamiast loga jest reklama gogle

reklama google jest pod logo (przynajmniej tak wynika z kodu strony oraz z tego, co mi się wyświetla) niedawno nie było na serwerze przez kilkanaście minut pliku zawierającego logo więc możliwe, że wtedy odniosłeś wrażenie, że to reklama google jest u góry.
_________________
Gość: jeśli masz jakieś pytania zadaj je! Możesz to zrobić np. w dziale "Jak to zrobić?" lub "Pierwsze kroki na forum"
Najnowszy artykuł Domeny internetowe - elementy nazwy
 
   
 
Łukasz 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 14 Lip 2005
Posty: 29
Skąd: Strzygi :)
Wysłany: 2005-08-07, 12:48   

hmm logo może być ale niepdoba mi sie ta kratka psuje wg mnie wszystko
_________________
Dead ;)
 
 
Roland 

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 82
Skąd: Piekarski Blay
Wysłany: 2005-08-07, 13:36   

keramb napisał/a:
muflonmuflon napisał/a:
czasem zamiast loga jest reklama gogle

reklama google jest pod logo (przynajmniej tak wynika z kodu strony oraz z tego, co mi się wyświetla) niedawno nie było na serwerze przez kilkanaście minut pliku zawierającego logo więc możliwe, że wtedy odniosłeś wrażenie, że to reklama google jest u góry.
na stronie głownej nadal mam reklame google zamiast loga, a na innych podstronach reklama gogle jest wrzucona na poczatku tekstu i to jest spoko, ale głowna strona mnie wkurza jest taki wielki baner gogle z 4 reklamami, a na podstronach jest baner z dwoma linkami i to juz jest naserio super, bo prawie niewidoczna jest ta reklama
Dead napisał/a:
hmm logo może być ale niepdoba mi sie ta kratka psuje wg mnie wszystko
mi tez sie ta kratka nie podoba, może Dead Ty byś coś fajnego zrobil tak na szybko, ale dobrze :?: moze akurat Kerambowi by sie spodobało :?:

p.s na stronie głownej także niewidze banerka pajacyka i brakuje takze lewej strony menu tzn nie widze tego
Kod:
- Złote Myśli
- Program
Partnerski ZM


Na forum:

Ostatni temat:
- Ankieta

Polecamy:
- Jak Wam się podoba strona?
- Sposoby reklamowania
- Ankieta - dlaczego tworzymy strony?
wogule ta strona głowna odstaje od reszty podstron i nie mowcie mi, ze to cokies, bo specjalnie je wykasowalem dzis wszystkie te pliki i nadal nie widze poprawy
 
 
Marek 
Administrator


Zaproszone osoby: 14
Pomógł: 53 razy
Dołączył: 08 Lip 2005
Posty: 724
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-07, 13:45   

muflonmuflon napisał/a:
i nie mowcie mi, ze to cokies, bo specjalnie je wykasowalem dzis wszystkie te pliki i nadal nie widze poprawy
nie cookies a pliki tymczasowe - masz tam bardzo starą wersję strony głównej ;)
muflonmuflon napisał/a:
na innych podstronach reklama gogle jest wrzucona na poczatku tekstu i to jest spoko
tak jest wszędzie obecnie i najprawdopodobniej tak pozostanie.
muflonmuflon napisał/a:
może Dead Ty byś coś fajnego zrobil tak na szybko, ale dobrze
ciekawy pomysł :P
_________________
Gość: jeśli masz jakieś pytania zadaj je! Możesz to zrobić np. w dziale "Jak to zrobić?" lub "Pierwsze kroki na forum"
Najnowszy artykuł Domeny internetowe - elementy nazwy
 
   
 
Albert 

Pomógł: 7 razy
Dołączył: 13 Lip 2005
Posty: 16
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-07, 15:01   

u mnie nie widać reklamy google, ale to dlatego że mam wyłączone w przeglądarce różne rzeczy, więc wszystko jest ok, logo też w tej formie może być, tylko przydało by się wyśrodkować stronę bo na razie jest przesunęta do lewej
_________________
:P
 
 
 
Roland 

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 82
Skąd: Piekarski Blay
Wysłany: 2005-08-07, 15:12   

keramb napisał/a:
nie cookies a pliki tymczasowe - masz tam bardzo starą wersję strony głównej
usunolem i nadal to samo :?: moze jeszcze masz jakis pomysl jak zobaczyc nowa wersje strony glownej :?:
 
 
Marek 
Administrator


Zaproszone osoby: 14
Pomógł: 53 razy
Dołączył: 08 Lip 2005
Posty: 724
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-07, 15:15   

Albi napisał/a:
przydało by się wyśrodkować stronę bo na razie jest przesunęta do lewej

wiem, że by się przydało tylko nie bardzo wiem gdzie w xhtml jest parametr odpowiadajacy za to skoro sam ten język został stworzony po to by strony zajmowały całe okno a nie były po lewej, po prawej czy na środku

muflonmuflon - niestety nie mam już pomysłu w tej chwili.
_________________
Gość: jeśli masz jakieś pytania zadaj je! Możesz to zrobić np. w dziale "Jak to zrobić?" lub "Pierwsze kroki na forum"
Najnowszy artykuł Domeny internetowe - elementy nazwy
 
   
 
Łukasz 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 14 Lip 2005
Posty: 29
Skąd: Strzygi :)
Wysłany: 2005-08-07, 17:36   

no mógłbym coś zrobić tylko jakieś szczegóły wymiary loga i takie tam

[ Dodano: 2005-08-07, 17:39 ]
nie wiem muflon czy to pomorze ale kiedyś mialem taki problem i wtedy wyczyściełem wszystko co sie dało

pliki cooki
pliki tymczasowe
historię

albo to wina przeglądarki
_________________
Dead ;)
 
 
Albert 

Pomógł: 7 razy
Dołączył: 13 Lip 2005
Posty: 16
Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-07, 20:04   

keramb napisał/a:
wiem, że by się przydało tylko nie bardzo wiem gdzie w xhtml jest parametr odpowiadajacy za to skoro sam ten język został stworzony po to by strony zajmowały całe okno a nie były po lewej, po prawej czy na środku

ja też nie wiem, ogólnie to standardy szybko się zmieniają i jestem troche z tym wszystkim opóźniony :|
_________________
:P
 
 
 
Roland 

Pomógł: 22 razy
Dołączył: 19 Lip 2005
Posty: 82
Skąd: Piekarski Blay
Wysłany: 2005-08-07, 21:40   

ehh dziwna sprawa teraz załączylem kompa i juz dziala
 
 
Łukasz 


Pomógł: 7 razy
Dołączył: 14 Lip 2005
Posty: 29
Skąd: Strzygi :)
Wysłany: 2005-08-07, 22:00   

zrobilem logo a nawet kilka najlepsze nie są zrobione doslownie w kilka minutek ale moze komus sie spodoba

http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek3eq.jpg

http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek3e.jpg

http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek3.jpg

http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek1.jpg
_________________
Dead ;)
 
 
OzdobaForum 
Ozdoba Forum


Pomogła: 66 razy
Dołączyła: 18 Lip 2005
Posty: 854
Skąd: Forum
Wysłany: 2005-08-07, 22:09   

Dead napisał/a:
zrobilem logo a nawet kilka najlepsze nie są zrobione doslownie w kilka minutek ale moze komus sie spodoba
http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek3eq.jpg
http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek3e.jpg
http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek3.jpg
http://www.free-webspace.biz/dead/Obrazek1.jpg

chyba błędne linki, bo pojawia się tylko:
Es trat ein Fehler auf:
Datei konnte nicht gefunden werden!
_________________
OF
Nie wiesz Jak to zrobić?! Zawsze Pomoc i porady za darmo dla wszystkich Użytkowników forum!
Szukasz? - Znajdziesz! Zapraszamy do zadawania pytań!
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
SWIFT i IBAN | Ebooki | Macierzyństwo | E-Prasa | Programy partnerskie | Darmowe domeny