petertabak
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 8 razy Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 37 Skąd: Bolęcin
Wysłany: 2007-02-05, 20:09 Jaki darmowy hosting na forum?
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy hosting na założenie darmowego forum? Chciałem założyć takie malutkie forum z kolegami o grze internetowej... Jaki mi poradzicie hosting? Nie musi być rozbudowane php, wystarczą najprostsze funkcje. :] To tylko kilka działów, w których będzie pisać około 15 userów, :] więc czekam na wasze propozycje. :]
Ja znam: "fora.pl" i "mojeforum.net", co możecie mi jeszcze zaproponować?
_________________ http://petertabak.orv.pl/ - Serdecznie Zapraszam ! Na moją Oficjalną Strone poświęconą mojej twórczości !!
Pomogła: 66 razy Dołączyła: 18 Lip 2005 Posty: 852 Skąd: Forum
Wysłany: 2007-02-05, 22:57 Serwisy oferujące darmowe fora dyskusyjne
petertabak napisał/a:
Oprócz wymieniony przez Ciebie serwisów oferujących darmowe fora dyskusyjne, w sieci dostępnych jest wiele innych. Wśród nich znajdują się między innymi: "forka.eu", "foru.pl", "forus.pl", "i365.eu", "MegaFora.pl", "p2a.pl", "phorum.pl" czy "pun.pl", niestety nie miałam przyjemności ich przetestować, więc nie będę nic polecać.
_________________ OF
Nie wiesz Jak to zrobić?! Zawsze Pomoc i porady za darmo dla wszystkich Użytkowników forum!
Szukasz? - Znajdziesz! Zapraszamy do zadawania pytań!
Wysłany: 2009-12-21, 21:59 Re: Jaki darmowy hosting na forum?
petertabak napisał/a:
Jaki waszym zdaniem jest najlepszy hosting na założenie darmowego forum? Chciałem założyć takie malutkie forum z kolegami o grze internetowej... Jaki mi poradzicie hosting? Nie musi być rozbudowane php, wystarczą najprostsze funkcje. :] To tylko kilka działów, w których będzie pisać około 15 userów, :] więc czekam na wasze propozycje. :]
Z tego co usłyszałam niedługo na oCom.pl będzie można zakładać fora. Jeżeli będzie to takie łatwe jak zakładanie stron teraz to serdecznie polecam tą stronę do takich celów.