Pomogła: 66 razy Dołączyła: 18 Lip 2005 Posty: 852 Skąd: Forum
Wysłany: 2005-08-06, 22:02 Czy podoba Wam się nowe logo strony?
Witajcie!
Strona ReklamaStron.pl ciągle się zmienia - od dziś jest na niej nowe logo. Czy podoba się Wam? Czy też zmusimy administratora do "wyprodukowania" czegoś przyjaźniejszego dla oka???
P.s.
Za szczerość nie będzie banów
_________________ OF
Nie wiesz Jak to zrobić?! Zawsze Pomoc i porady za darmo dla wszystkich Użytkowników forum!
Szukasz? - Znajdziesz! Zapraszamy do zadawania pytań!
Roland Pomógł: 22 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 82 Skąd: Piekarski Blay
Wysłany: 2005-08-06, 22:55
skoro strona jest w fazie tworzenia to logo moze być, ale wkurza mnie to, że czasem zamiast loga jest reklama gogle, która mnie razi, mam nadzieje, ze w koncowym wyglądzie strony zostanie to jakos inaczej rozwiązane
reklama google jest pod logo (przynajmniej tak wynika z kodu strony oraz z tego, co mi się wyświetla) niedawno nie było na serwerze przez kilkanaście minut pliku zawierającego logo więc możliwe, że wtedy odniosłeś wrażenie, że to reklama google jest u góry.
hmm logo może być ale niepdoba mi sie ta kratka psuje wg mnie wszystko
_________________ Dead
Roland Pomógł: 22 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 82 Skąd: Piekarski Blay
Wysłany: 2005-08-07, 13:36
keramb napisał/a:
muflonmuflon napisał/a:
czasem zamiast loga jest reklama gogle
reklama google jest pod logo (przynajmniej tak wynika z kodu strony oraz z tego, co mi się wyświetla) niedawno nie było na serwerze przez kilkanaście minut pliku zawierającego logo więc możliwe, że wtedy odniosłeś wrażenie, że to reklama google jest u góry.
na stronie głownej nadal mam reklame google zamiast loga, a na innych podstronach reklama gogle jest wrzucona na poczatku tekstu i to jest spoko, ale głowna strona mnie wkurza jest taki wielki baner gogle z 4 reklamami, a na podstronach jest baner z dwoma linkami i to juz jest naserio super, bo prawie niewidoczna jest ta reklama
Dead napisał/a:
hmm logo może być ale niepdoba mi sie ta kratka psuje wg mnie wszystko
mi tez sie ta kratka nie podoba, może Dead Ty byś coś fajnego zrobil tak na szybko, ale dobrze moze akurat Kerambowi by sie spodobało
p.s na stronie głownej także niewidze banerka pajacyka i brakuje takze lewej strony menu tzn nie widze tego
Kod:
- Złote Myśli
- Program
Partnerski ZM
Na forum:
Ostatni temat:
- Ankieta
Polecamy:
- Jak Wam się podoba strona?
- Sposoby reklamowania
- Ankieta - dlaczego tworzymy strony?
wogule ta strona głowna odstaje od reszty podstron i nie mowcie mi, ze to cokies, bo specjalnie je wykasowalem dzis wszystkie te pliki i nadal nie widze poprawy
Albert Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 16 Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-07, 15:01
u mnie nie widać reklamy google, ale to dlatego że mam wyłączone w przeglądarce różne rzeczy, więc wszystko jest ok, logo też w tej formie może być, tylko przydało by się wyśrodkować stronę bo na razie jest przesunęta do lewej
Wysłany: 2005-08-07, 15:12
keramb napisał/a:
nie cookies a pliki tymczasowe - masz tam bardzo starą wersję strony głównej
usunolem i nadal to samo moze jeszcze masz jakis pomysl jak zobaczyc nowa wersje strony glownej
przydało by się wyśrodkować stronę bo na razie jest przesunęta do lewej
wiem, że by się przydało tylko nie bardzo wiem gdzie w xhtml jest parametr odpowiadajacy za to skoro sam ten język został stworzony po to by strony zajmowały całe okno a nie były po lewej, po prawej czy na środku
muflonmuflon - niestety nie mam już pomysłu w tej chwili.
no mógłbym coś zrobić tylko jakieś szczegóły wymiary loga i takie tam
[ Dodano: 2005-08-07, 17:39 ]
nie wiem muflon czy to pomorze ale kiedyś mialem taki problem i wtedy wyczyściełem wszystko co sie dało
pliki cooki
pliki tymczasowe
historię
albo to wina przeglądarki
_________________ Dead
Albert Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Lip 2005 Posty: 16 Skąd: Lublin
Wysłany: 2005-08-07, 20:04
keramb napisał/a:
wiem, że by się przydało tylko nie bardzo wiem gdzie w xhtml jest parametr odpowiadajacy za to skoro sam ten język został stworzony po to by strony zajmowały całe okno a nie były po lewej, po prawej czy na środku
ja też nie wiem, ogólnie to standardy szybko się zmieniają i jestem troche z tym wszystkim opóźniony
Wysłany: 2005-08-07, 21:40
ehh dziwna sprawa teraz załączylem kompa i juz dziala
chyba błędne linki, bo pojawia się tylko:
Es trat ein Fehler auf:
Datei konnte nicht gefunden werden!
_________________ OF
Nie wiesz Jak to zrobić?! Zawsze Pomoc i porady za darmo dla wszystkich Użytkowników forum!
Szukasz? - Znajdziesz! Zapraszamy do zadawania pytań!